contact Doe ook mee! onze bloggers over nijmegen direct

Kunstraffinaderij XL DUO 2013

door kunstraffinaderijXLDUO

Kunstraffinaderij XL DUO presenteert:

FROZEN MOMENTS

het beste uit de creatieve sector

In het eerste weekend van april presenteren ruim zeventig beeldende kunstenaars uit  Nijmegen en omgeving eigentijds werk in de schitterende ambiance van de Stevenskerk. Deze beurs is het eerste deel van een duo beurs. Het tweede deel vindt plaats in september 2013 in het inspirerende en voormalige fabriekscomplex van de Honig.

Het thema van dit eerste deel is Frozen Moments; kunstwerken als gestolde emotionaliteit. De opzet van de beurs is om een breed publiek kennis te laten maken met de kunstenaar en zijn werk. Ontdekken, kijken, genieten en de beurs verlaten met een mooi kunstwerk zijn hierbij de ingrediënten.

Kunstraffinaderij XL DUO beslaat de hedendaagse kunst in al haar facetten. Van schilderijen tot sieraden, van bronzen beelden tot glaskunst en van fotografie tot keramiek.

Het feestelijke openingsprogramma vindt plaats op vrijdag 5 april vanaf 15.00 uur. Wethouder Henk Beerten opent officieel de beurs als hoogtepunt tussen optredens van bekende Nijmeegse art-performers. De afsluiting van de eerste beursdag wordt verzorgd door het Nieuwscafé van De Gelderlander, aanvang 17.00 uur.

Kunstraffinaderij XL DUO is geopend van vrijdag 5 april t/m zondag 7 april  van 12.00 uur tot 18.00 uur.

www.kunstraffinaderij.nl

achterpagina QV maart achterpagina QV maart

 

 

 

 

Like this post? Post Comment, Download and Subscribe RSS


Laat een comment achter

Vorige artikel:

Volgende artikel:

Mede mogelijk gemaakt door:

InterNLnet Passie voor internet! gemeente Nijmegen